Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 12. huhtikuuta 2011

Vaippabuumi

Tuli uusia vaippoja, huisaa. Iso Paketti on edelleen matkalla, vielä vaippoja ei siis ole niin montaa, että selviäisin pesulla joka toinen päivä. Makuuhuoneessa alkoi silti jo haista ikävästi pisulle. Facebook -konsultaation perusteella säilytän vaipat nyt pesuhuoneessa kannellisessa ämpärissä, jonka kanteen tipautan tipan teepuuöljyä päivittäin. Tänään kyllä meni vahingossa eukalyptusta, kun laitoin tipat käsikopelolta. Meillä kun on samassa kaapissa saunatuoksut. Hah. Liotusta ja etikkaa en käytä, koska Fuzzi Bunzien laminointi ei kestä sitä. Suunnitelmissa olisi tehdä vielä itse iso tarralla suljettava vaippapussi, jospa se riittäisi pitämään hajut poissa. Vaikka vaipoille ei nyt ole "virallista" säilytyspaikkaa makuuhuoneessa, niitä pakkaa kuitenkin kerääntymään siihen roskiksen päälle. Laiskuus.


Tässäpä nämä vaippaihanuudet. Ylinnä kaksi nepparillista yhdenkoon BumGeniusta Chelsea Perryn kuoseilla. Kyselin Kestovaippainfon kauppiaiden infopisteessä löytyisikö näitä enää keneltäkään, mutta ei löydy, koska nepillistä ei ole koskaan edes toimitettu Suomeen. Ja näissä vaipoissahan on siis Euroopassa jälleenmyyntikielto oman maan ulkopuolelle. Kyllä korpeaa. Onneksi sain kuitenkin tilattua nämä, enkä kyllä kerro mistä. USA:sta Bumgeniuksia saisi toimittaa Eurooppaan ihan luvan kanssa. Toimituskulut kahdelle vaipalle olisivat 45 dollaria. Ei tullut kauppoja.

Keskirivissä vasemmalla on lehmäkuosinen L-koon Itti Bittti d´lish AIO. Tässä tuli työtapaturma, en lukenut tarpeeksi huolellisesti mitä olin tilaamassa, sillä kuvittelin että vaippa on SIO. No, menee sitten yövaippakäyttöön. Tällä hetkellä vaippa on tytölle päiväkäyttöön ihan liian iso. Lisäksi se AIO:lle tyypillisesti kuivuu tuskaisen kauan. Mutta onhan se söpö sentään.

Keskellä on yhden koon TotsBots V2 Cherrylicious -kuosilla. Tuokin on AIO, mutta sellaiseksi nopeasti kuivuva, se kun on ikäänkuin taskuvaipan ja AIO:n välimuoto. Imu on kiinteä, mutta se on sellainen pitkä lärpäke, joka taitetaan vaipan taskuun. Kuivatuksen ajaksi sen saa siis taskusta pois, ja kun vaipan kääntää vielä ylösalaisin, se kuivaa melkein yhtä nopeasti kuin taskuvaippa. Lisäksi vaippaan voi tarvittaessa lisätä imua samalla tavalla kuin perustaskuihin.

Keskellä oikealla on M-koon SIO Itti Bitti d´lish tiikerikuosilla, edellisestä erikoiskuosierästä. Ihana on. Tuo Itti Bittin vaippojen snap in one -rakenne on edelleen oma suosikkini. Itti Bittit toimitti Cheeks and Cherries.

Alhaalla on Bellapuun nettikaupasta tilattu Bumgeniuksen Flip luomutaittoimulla. Meillä on samasta paikasta hankittu sininenkin. Värit ovat kamalia, mutta hinta oli kohdallaan, eikä ulkonäöllä niin väliä ole, sillä tilasin Flipit yövaipoiksi. Viime yönä tytöllä oli Made by Riinan sisätasku, jossa yksi puuvillainen taittoimu ja lisäksi ohut mikrokuitufroteepötkö. Päällä kuorena oli Flip ja siinä välissä vielä varmistuksena ohut TSI bambuhampputaitto. Hyvin toimi. Sisävaipan ja kuoren kanssa kikkailun ihanuutta noin ylipäänsä en tajua. Tällä systeemillä saa paksun ja paljon imevän vaipan, mutta päiväkäyttöön en tuollaista sisävaippa+kuori -yhdistelmää ota, koska taskujen ja SIO -vaipppojen käyttö on niin vaivatonta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti