Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kirpparilöytöjä

Tänään oli MLL:n lastentarvikekirppis sekä Ylöjärvellä että Hervannassa. Sen verran harvoin noita on, että harmitti täsmälleen sama ajankohta. Ajattelin käydä ensin Ylöjärvellä, sillä puntaroin, että siellä saattaisi olla laadukkaampaa tavaraa myynnissä. No, vaikea sanoa. Olin paikalla vähän ennen kymmentä. Ostajia kerääntyi koulun aula täyteen ennen kirpparin alkua, sinne siis jonotettiin ja asiakkaita oli alkurytäkässä reilusti. Kirppis oli aivan liian ahtaassa tilassa ja osa käytävistä oli vielä tehty umpikujiksi. Liikkuminen ja tavaroiden katselu oli todella hankalaa, kun tietysti osa kansasta oli paikalla lasten ja jopa lastenvaunujen kanssa. Jätän nyt sanomatta mitä mieltä olen vaunujen kanssa tuollaiselle ahtaalle kirpparille sulloutumisesta. Ostokset jäivät vähäisiksi ja poistuin paikalta ahdistuneena ja kuumisssani. Lisäksi kotona huomasin, että alkuperäiseen laatikkoonsa pakatuista Brion leikkipalikoista puuttui yksi. Teen helposti yhden lisää itse, mutta harmittaa silti vähän.

Hervannassa vapaa-aikakeskuksessa pahin rysä oli varmaankin jo ohi kun ehdin paikalle vasta tunti kirpparin aukeamisen jälkeen. Pöytien ympärillä oli mukavan väljää ja tällä kirppiksellä olisi mahtunut vaunujenkin kanssa kulkemaan. Kahvioon oli vapaa kulku, eli hörppäsin myös kahvikupposen. Ylöjärvellä kahvila oli motissa myyntipöytien takana. Onneksi tästä toisesta kirpparikokemuksesta jäi hyvä mieli. Tähän loppuun oli tarkoitus paasata siitä, ettei Tampereella ole enää yhtään lastenvaate/tarvikekirppistä, mutta Hervannassahan näköjään on. Kirpputori Epelit on aloittanut vuoden alussa. Ihana juttu.

Tässä alla on kuvat päivän ostoksista. Lisäksi sain ilmaiseksi pusseja kertakäyttötuttipulloon ja eurolla 110 kuivaliinaa kestovaippailuun. Toivottavasti molemmat MLL:n paikallisyhdistykset jatkavat kirpparitapahtumien järjestämistä, Ylöjärvelle tosin tarvitaan isompi tila. Tuosta Suuren Käsityökerhon vuosikerrasta muuten löytyy hyvien naurujen lisäksi niiden kaivattujen leveälahkeisten haalareiden kaavat, lisäksi muitakin siistejä retrovaatteiden ohjeita. Jos vaikka haluatte virkata bikinit, niin ohjeen saa minulta.


















*Kaksi varsin siistiä Nalle Puh mekkoa, koko 74 cm, yhteensä euron
*Tutta kesäbody 74 cm ja yhteensopivat puolipotkarit, käyttämättömät, kaksi euroa
*Kaksi erittäin hyväkuntoista Napero -bodya kuviona Lontoon metrokartta, yhteensä neljä euroa
*Huippusiisti m&i länkkäripaita 86 cm kolme euroa
*Napero pupubody, lähes käyttämätön, yksi euro
*Siisti Tutan raitabody 74 cm, kaksi euroa
*Made by Riina uusi sisätaskuvaippa, koko M, viisi euroa

















*Atomeita 25 senttiä/kpl, ostin monta
*Ompelemme lapsille -kirja vuodelta 1978, kolme euroa muistaakseni
*Suuri Käsityökerho -lehden koko vuosikerta1976 kaavoineen ja silityskuvineen 4,25 euroa
*Vaukirjan kangaskirja eurolla
*Brion kangaspalikat kolme euroa
*Punaisia neppareita n. 200 kpl suoraan 70 -luvulta 1,50 euroa
*Tavaroiden alla myyjän itse retrokankaista (dekoplus) ompelema pinnasängyn vanutäkki 2,75 euroa

3 kommenttia:

  1. Tiesitkö, että Nattarissakin on lastenkirppis Puotikuu. Se on ollut jo kohta 3 vuotta. Käyppä joskus ! Kiva paikka.

    VastaaPoista
  2. Tiesin kyllä. Nattari vaan ei ole Tampereella, ja siellä käyminen vaatii autoilua. Hervantaan pääsee bussilla ilmaiseksi. Mutta kiva puoti on Puotikuukin.

    VastaaPoista
  3. Itse itseäni korjaten: TKL:n linjan 16 päättäri on vain muutaman sadan metrin päässä Puotikuusta, joka siis sijaitsee Kangasalan Nattarissa aivan Tampereen ja Kangasalan rajan tuntumassa. Eli kaupungin bussilla pääsee hyvinkin paikalle. Kävin eilen. Meille ei löytynyt kuin yhdet leggarit, mutta pöydässä nro 11 olisi ihanuuksia aivan pienelle, koossa 50-62 cm. Meille harmillisesti liian pikkuisia jo. Lisäksi tarjolla oli kahdet hyvät Hartanin yhdistelmät järkevään hintaan. Vink, vink.

    VastaaPoista