Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Uusia kaavoja ja nettiostoksia

Päätin testata muutaman uuden kaavan. Olin jo upottamassa saksia JNY:n kankaaseen, kun muistin, että onhan mulla laatikollinen niitä huonompiakin kankaita. Yleensä ensimmäisellä kerralla vaatetta kootessa menee jotain pieleen. Niin meni nytkin, eli hyvä että maltoin kokeilla ensin tällä testimateriaalilla. 

Liivihame on Ottobren lehdestä 3/05, tosin ehkä paremminkin tunika kuin hame. Todennäköisesti jatkossa kaavaa täytyy pidentää reilusti. Edellisen postauksen mustat leggarit ovat niin hienot että haluan samanlaiset heti käyttöön. Lyhensin 74 cm:n leggareiden kaavaa ja otin myös yläpäästä sen verran pois, että vyötärö ei ole korvissa. Koon 68 perusleggari on tytölle masun ja pepun kohdalta liian nafti kestovaipan kanssa. Toisessa kuvassa on ranglanhihainen Papana -paita koossa 68 cm. Paidan kaava on Ottobresta 4/10. Uskokaa tai älkää, mutta kun tarpeeksi venyttää, saa hihansuuresorin ommeltua paidan helmaan. Ups. Ja sitten ratkottiin. Ranglanhihan jujuhan ei tule tässä millään lailla esiin, kun koko paita on tehty samasta kankaasta. Tarkoitus olikin vain kokeilla kaavaa.



Eilen saapui Saksasta pari viikoa sitten tilattu paketti. Ostin Chiccon Lite Way matkarattaat ja Kiddy Infinity Pro turvaistuimen täältä. Onnistuin sitten tilaamaan todella valkoiset rattaat. Toki kuvasta näin, että rattaat ovat mustavalkoiset, mutta väri ei näyttänyt näytöllä noin puhtaanvalkoiselta. Uh, no, eiköhän se siitä kohta harmaannu. Kankaan saa onneksi irrotettua ja pestyä, mutta ihan muutaman hetken olisi vielä voinut värivalintaa miettiä. Näin käy joskus. Kuvat eivät suostu nyt asettumaan tähän mitenkään järkevästi. Annan periksi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti