Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Shoppailuviikoloppu

Kävin perjantaina Lapsimessuilla Helsingissä. Matkarattaat toimivat kuin unelma. Ne saa kasattua ja avattua yhdellä kädellä, eli operoiminen lapsi kainalossa onnistuu vaivatta. Sivussa on kätevä klipsi, joka estää rattaita rämähtämästä auki nostelun aikana. Tykkäsin kovasti. Menomatka meni mukavasti junan palveluvaunussa, vaikka aamujuna olikin täpösen täynnä. Paluumatkalle en älynnyt ostaa lippua etukäteen. Pasilan asemalla odotti sitten mukava yllätys: sekä seuraava IC että Pendolino ovat loppuunmyytyjä, odota 1,5 tuntia. Vaikka Seela onkin melko vaivatonta matkaseuraa, notkuminen Pasilassa ei kiinnostunut. Päätin siis mennä lähijunalla. Iso virhe. Järvenpäässä vihdoin pääsimme istumaan, mutta Riihimäellä piti taas juosta, koska suurin osa junasta jäi sinne ja vain kaksi yksikköä jatkoi Tampereelle. Todella tylsä paluumatka. Pyydän anteeksi kanssamatkustajilta. Lisää vaunuja perjantai-iltapäivien juniin!



Kuvassa on Maxomorran kissabody Naperonutusta, Me&I:n lyhythihainen pilvibody, Geggamojan raitabody Kuopuksesta, JNY:n pilvibody Ikasyristä ja Dunsin mustikkabody Kuopuksesta. 

Me&I:n standilla oli kauhea ryysis heti alusta alkaen, eikä se näyttänyt koko päivänä siitä rauhoittuvan. Minusta Me&I -vaatteet eivät poikkeaa laadultaan tai kuoseiltaan esimerkiksi Lindexin perusvaatteista. Ilmeisesti ne vaan ovat niin ihanan kalliita ja niiden hankkiminen on tehty niin vaikeaksi, että se saa äidit käymään kuumana.


JNY:n pilvihaalari on Ikasyristä, Småfolkin omppuhaalari Naperonutusta, Me&I velourtakki Me&I:n standilta ja Villervallan raitaleggarit Kuopuksesta. Omppuhaalaria olen katsellut monet kerrat, mutta nyt sillä oli vihdoin lähes järkevä hinta, pari kymppiä pulitin.
  
Kuvan kettuvaattet ovat Riemulin. Muista heidän kuoseistaan en oikeastaan välitä, mutta kettu on ihana. Kettuja olikin tarjolla niukasti, onneksi kävin standilla ensimmäisten joukossa.

Lauantaina kävimme siskon kanssa Kangasalan MLL:n järjestämällä kirpputorilla Pikkolan koululla. Kirpparin piti alkaa yhdeksältä, mutta ovet olivat avoinna jo aikaisemmin ja ensimmäiset ostajat olivat tulleet jo kahdeksalta. Ei kovin mukava juttu. Myyjiä oli sata, en millään jaksanut kuumassa tungoksessa alkaa vaatekasoja penkoa. Lankesin ostamaan Hello Kitty -setin, vaikka en koko kissasta perusta. Lähes käyttämätön asu maksoi 1,50 euroa, joten oli se ostettava pois. Pohjanmaalla tällaisia kirppareita järjestetään siten, että vaatteet on valmiiksi jaettu koon mukaan ja vielä tyttöjen ja poikien vaatteisiin. Rahastus on yhdessä pisteessä. Kuulostaa ihanan helpolta.

MysPlysch mekko ja H&M:n veloursetti. Yhteensä 3,5 euroa.

Leluja kirppikseltä. Yhteensä seitsemän euroa.

Kirpparin jälkeen suuntasimme Pirkkalaan kauppakeskus Veskaan Sisukas.netin ystävämyyntiin. Sisukas on Espoosta, toivottavasti jaksavat tulla tyhjentelemään varastonloppujaan toisenkin kerran.

Snoffsin apinateeppari, Rockefellan musta teeppari, Ida T:n raitapaita ja Skummis oliopaita. Erityisesti tuo Skummisin paita on ihana. 

Minymon haalari ja Plastisock kypärämyssy syksyksi.

IdaT:n tummanruskea velourhaalari apinakuviolla. Kevääksi tarvitaan kepeämpää vaatetta ulos, Seela kylpee jo hiessä vanuhaalareissaan.

3 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida Me&I ja Lindexin vaatteiden eroa poikalasten äidin näkökulmasta... ;) MeI:n vaatteet kestää paremmin "pojalta pojalle"-kierrätystä (Fransin vaatteet menee kaverin pojalle ja tulee sitten takaisin Aarolle). Esim Lindexin housuista ei kahden pojan jälkeen ole kuin remppa/mökkivaatteiksi kolmannelle. MeI:n vaatteissa käytönjälkiä/kulumaa on myös, mutta niitä viittii katsella pojan päällä ihan arkenakin. Ja iso plussa on se että Me&I:n vaatteet ei kutistu pesussa/rumpukuivauksessa. Toisin kun Lindexin vaatteet.
    Toki vauvojenvaatteiden kohdalla tuskin eroa on.

    VastaaPoista
  2. Eipä minulla tosiaan ole kokemusta vielä kuin noista Me&I:n vauvanvaatteista. Velour koppuroituu samalla lailla kuin aina - ostin isomman koon kärpässienihaalarin käytettynä kovaan hintaan, siinä käytön jälki näkyy, omasssa vielä ei. Ostamani pilvibody ei kovin kummoiselta vaikuta sekään. Kaikki kirpparilla bongaamani tyttöjen Me&I -vaatteet ovat olleet niin haalistuneita ja pesuhaituvaisia, etten ole niiden ostamista edes harkinnut. Se vanhan päivityksen "poikien" länkkäripaita on kyllä huippukunnossa!

    VastaaPoista
  3. Mulla ei taas oo kokemusta tyttöjen vaatteista :)
    Jos niitä ei ole tehty kestämään yhtä kovaa kulutusta kuin poikien vaatteet - no tuskinpa.
    Vanhoista/kuluneista Me&I -vaatteista pyydetään kyllä ihan suhteettoman kovaa hintaa. Ja onhan niitä maanantaikappaleita noillakin. Fransilla on yksi juniori-malliston t-paita, jonka saumat kiertää ku korkkiruuvi. Poika vaan pitää paidastaan niin etten sitä lähtenyt vaihtamaan.

    VastaaPoista