Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Uusia yövaippoja

Aikaisemman postaukseni yövaippaviritelmissä ei ole suuria vikoja, mutta pakettien taiteilu ja kuivaliinakikkailu ärsyttää. Helpompi systeemin on hakusessa ja muutama uusi yövaippa testikäytössä. Allaolevat kaksi ovat ehtineet pari kertaa päälle ja pesuun, joten jotain niistä voi jo jotain sanoakin.  Meillä on myös kokeilussa Itti Bitti Boo, siitä kirjoitan myöhemmin.


Onnikas yövaippa

Ostin Lempäälän Ekoideatorilta Onnikkaan yövaipan Villa Villan pöydästä. Onnikkaan mallistossa on sekä röyhelöllinen yövaippa että röyhelötön Siru -malli. Siruja ei ollut tarjolla, joten tässä meidän vaipassa on nyt röyhelöt, vaikken niistä niin perusta. Koko on petite eli M/L. Vaipassa on M-koon leveys ja L-koon pituus, eli se tulee melko ylös. Vaipassa on kiinteä sisäkankaaseen ommeltu imu, nepillä kiinnitettävä lisäimu, taskuun taiteltava tuplapitkä läppä ja uloimpana vielä kerros bambuhamppufleeceä ja velouria, eli imukerroksia on hurjasti. Ihoa vasten tässä meidän vaipassa on coolmax. Imuteho riittää hyvin, mutta navan alta iho pakkaa punoittamaan, jos vaippaa pitää 12 tuntia. Vaihdan siksi edelleen vaipan aamusyötöllä, jos vain suinkin jaksan. Päälleen Onnikas vaatii ison kuoren, koska vaippa on muhkea. Olen tykästynyt tähän vaippaan, mutta hintaan en. Vaippa kuivuu kaksi vuorokautta, joten niitä pitäisi ostaa ainakin neljä, jotta meidän pesuvälillämme joka yölle riittäisi vaippa. Hinta on niin kova, että melko pitkään pyörittelin tätäkin käsissäni, kun ei ihan niitä mieluisimpia kuosejakaan sattunut olemaan. Kyseessä on kuitenkin pelkkä sisävaippa. Kuorien kanssa sählääminen ei vain kiinnosta. Onnikkaan sivuilla on kuvattu vaipan rakenne hyvin, sieltä kelpaa lukea lisää. Itse jään miettimään tilaisinko Onnikkaalta yövaipaksi tuunatun AIO:n syksyllä, kun tilauksia voi taas tehdä.

Onnikas yövaippa, kuvassa nepitys vähän vinksallaan.



Bambooty Easy Nights

Tilasin Bambootyn yö-AIO:n Cheeks and Cherriesiltä. AIO -ajatus kiehtoo, ei tarvitse puljata kuorien kanssa. Vaipassa on neljä kiinteää lyhyttä läppää. Uloimpana on PUL ja sisällä polyestermokka. Rakenteen ansiosta vaippa kuivuu päivässä, jos sen ripustaa kuvumaan niin, etteivät imut ota toisiinsa kiinni. Tämän vaipan tilaamisessa mokasin sen verran, etten googletellut ollenkaan ennen vaipan ostamista. Kun paketti tuli, meinasin heti luopua leikistä. Vaippa on todella pieni. Se näytti niin pikkuruiselta, että veikkasin ettei se mene Seelalle kiinni ollenkaan. Kokosuositus on M -koossa 6,5-11 kg ja tyttö painoi vasta noin seitsemän kiloa tilaushetkellä. No, vaippa menee kiinni, mutta melkeinpä laitimmaisiin neppeihin se pitää nepittää, ettei kiristä masua liiaksi. Pyöreällä vauvalla ei liene toivoakaan mahtumisesta tuolla kymmenen kilon hujakoilla. Vaippa on kovin matala, jää todella alas ja tuntuu että juuri peppuvaon peittää. Silti se toimii hyvin, pitää 12 tunnin pisut ja päälimmäisen imun polyestermokkakerroksen ansiosta tuntuu vieläpä käteen kuivalta aamusella. Tästä vaipasta ei ole myöskään tullut yhtään ihoärsytystä. Vaippaan on kakatkin tullut ilman ohivuotoja. Hankin heti näitä lisää kun niitä taas saa, tosin tilaan ensin kokeeksi yhden vaipan kokoa L. Tässä on minun tämänhetkinen lempparini. Pieni, imukykyinen ja helppo, mikä sen parempaa. Polyestermokka on minusta yövaipan sisäpintaan parempi vaihtoehto kuin coolmax. Harmi vain että kotimaisissa tuotteissa polyestermokkaa ei juuri käytetä.

Bambooty edestä...

ja sivulta...
ja sisältä imut auki leviteltyinä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti