Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Apilakuuhun kurkottamassa

Vaippalainaamopaketissa oleet Apilakuun vaipat kiinnostivat sen verran, että poikkesin vaunulenkillä Ateljeekatu osuuskunnan myymälässä Hämeenpuistossa. Paikalla ollut kädentaitaja totesi valitellen, että yhteydenpito vaippayrittäjään on ollut hankalaa, eli ilmeisesti toiminta on tällä hetkellä hiljaista. Myymälän puolella oli kuitenkin myynnissä hyllyllinen yövaippoja hintaan 23 euroa/kpl ja muutama muukin hajakokoinen vaippa. Lisäksi tarjolla oli muutama vaippapala vanhaa apina-PUL:ia ja ihana dalmatiankoira-aiheinen vaippapussi. Pari Manducaa, pesupähkinöitä, sappisaippuaa, kestositeitä ja kaksi kotidoppleria oli myöskin myynnissä.

Tältä käynniltä mukaani lähti Apilakuun vanhanmallinen yövaippa, jonka hinta oli maltilliset 18 euroa. Vaippa on toiminut hienosti, siihen ei lisäimua tarvita. Sisäpintana on coolmax, ulkopintana joustofrotee ja imuosat ovat nähdäkseni bambufleeceä. Vaipassa on kiinteä coolmaxiin ommeltu suorakaiteen muotoinen imu, kerros bambufleeceä koko vaipan alueella ja taskuun taitettava kolmikerroksinen tuplapitkä imuläppä.

Apilakuun yövaippa

1 kommentti:

  1. Eilen yritin käydä ostamassa toisen samanlaisen yövaipan, koska olen sen hyväksi havainnut. Apilakuu oli lopettanut myyntinsä Ateljeekadulla tällä välin, voi harmistus.

    VastaaPoista