Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 3. toukokuuta 2011

Niin tarpeellinen (kallis, ihana) hoitolaukku

Vekaravintti laittoi loput OiOi -hoitolaukut -30% alennukseen. Alesta on ilmoitus FB -ryhmässä, netissä ei ole asiasta mitään tietoa. Laukku pitää tilata ennakkolaskulla.

OiOi:t ovat ihania. Itselläni on tuo harmaakukallinen Carry All. Se on sen verran iso, ettei sen kanssa tule kaupungille lähdettyä, kyläilyreissuille laukku kyllä lähtee mukaan. Julkisilla matkustaessa reppu on kuitenkin kaikkein kätevin. Tavallisille kärryttelylenkeille ja lyhyemmille automatkoille olen kehittänyt oman pikkupakkauksen, jossa on pari vaippaa, kertakäyttöinen vaipanvaihtoalusta, matkapakkaus kosteuspyyhkeitä, vaihtovaatteet, kaksi harsoa, likaiselle vaipalle pieni muovipussi ja yksi NaN -purkki sekä pieni tuttipullo. Tavarat on tungettu erään lelun mukana tuleeseen moviseen pussukkaan - tarkoituksena on kyllä ollut ommella uusi pussi, mutten ole saanut aikaiseksi. Pussi matkustaa vaunujen jalkopäässä tai käsilaukussani. Red Vintage Hobo kyllä houkuttaisi kovasti, mutta en taida mitenkään pystyä perustelemaan sen hankkimista itselleni.

Vaippatalo myy Babymel hoitolaukkuja. Koko vastaa tuota OiOi:n Hoboa suunnilleen. Ovat tosi kauniita nämäkin, edullisempia myös. Babymelin laukkuja pääsee hiplaamaan Bella Bambinassa, siellä on myös enemmän vaihtoehtoja kuin Vaippatalon verkkoputiikissa. Hintavertailu kannattaa ja jos kotimainen tarjonta ei tyydytä, kurkkaa tänne.

Pari shoppailuvinkkiä vielä. Riemulin nettipuodissa on todella paljon Dunsin vaatteita tarjouksessa. Erityisesti vauvoille on kaikkea ihanaa. Jos olisin lauantaina liikkeellä Riihimäellä, kävisin kauppakeskus Liikeradassa, siellä on Sisukas.netin poistomyynti klo 12-16. Seinäjoen keskustassa taas olisi torstaista lauantaihin poistomyyntitapahtuma kauppakeskus Lehtisen parkkipaikalla. Mukana mm. Tinttaiita ja Helmililja. Itse tyydyn nyt tuohon Lempäälän Ekoideatoriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti