Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Uusimmat kirppisaarteet

Kirpputoreja tulee kierrettyä melkein joka viikko. Omia suosikkejani ovat Jankan Kirpputori, Kirpputori Epelit, Puotikuu, L.A. kirpputori ja Kirpputehdas. Torstaina reissasimme Seelan kanssa Poriin asti kummitätiä tervehtimään ja samalla vähän shoppailemaankin. Kävimme Herttuantorin lastenkirppiksillä, kummankaan nimeä en painanut mieleen. Lisäksi hikoilin illalla Sisukas.netin poistomyynnissä.

Sisukkaan hikisestä poistomyymälästä torin laidalta löytyi neljä paitaa ja yksi body. Kirjekuoripääntielliset paidat ja punakanttinen body ovat Oh Baby Londonin, kissapaita Mim Pin ja musta paita Ellen. Taisin muuten maksaa näistä liikaa, maksoin viidestä paidasta. Tai sitten unohdin yhden kuvasta. Oli miten oli, myymälässä oli niin kuuma, että ihan taatusti pystyimme molemmat laskemaan väärin. Hinnat olivat kuitenkin niin edulliset, että eipä tuosta jaksa edes harmistua.


Porista lastenkirppikseltä löytyi käyttämättömät Eccon sandaalit 22 eurolla. Sanna ne löysi, mutta onneksi minä olin joukon isojalkainen, koon 42 sandaalit ovat minulle juuri passelit. Edelliset tuhosin Kilkkeellä viime kesänä. 

 Porin reissulla oli ihan pakko poiketa Pikku-Papoosessa. Melkein onnistuin livahtamaan kaupasta pelkän riisipaperipaketin kanssa, mutta ovella silmiini osui poistokori. Nyt Seelalla on enemmän aurinkolaseja kuin minulla - ihanat Baby Banzin retrot lähtivät mukaan 20 euron hintaan. Linssissä on kuulemma pieni naarmu - en huomannut. Voin kuitenkin taata, että niitä tulee lisää. 

Takaisin Pirkanmaalle. Seelan leluista useimmat on ostettu käytettynä kirppiksiltä. Kuvassa on kaksi Brion pehmoa, vähän kosteina vielä pesukoneen jäljiltä. Mustekala löytyi Ikaalisista, Valas Jankan kirpputorilta. Yhteensä ne maksoivat kolme ja puoli euroa. Fischer Pricen pikkulelut maksoivat Puotikuussa yhteensä viisi euroa. Vasemmanpuoleinen on soivaa mallia, oikeanpuoleinen perinteinen avainnippulelu. 

Muita kuvaamatta jääneitä viimeaikojen löytöjä ovat siististi ommellut, lähes käytämättömät TSI-lisäimut Kirpputori Epeleistä ja Nallen uusi L-koon yövaippa Kirpputehtaasta.

Kuva em. imuista (yksi pesussa) ja vaipasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti