Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 19. helmikuuta 2011

Kulutusjuhlaa

Tänään shoppailin urakalla, ihanaa. Sattumalta törmäsin eilen Bella Bambina -nettikauppaan, jolla on myös myymälä täällä Tampereella. Haastattelin käynnillä yrittäjää markkinointiasioista - että ihan tarkoituksellako piilottelevat asiakkailta. Printtimediassa eivät mainosta ja Facebookissa on ollut ryhmä vasta pari kuukautta (yritys on perustettu 2006). Kuulemma mainostavat lähinnä Googlessa. Jaha, juu, käyhän se noinkin, jos ei ole tamperelaisten äitien rahoista kiinnostunut.

Bella Bambinan puodissa on ilmeisesti esillä koko valikoima. Ihania lastenvaatteita, mm. Småfolk, Cupcake, Ticket to heaven. Lisäksi äitiys- ja imetysvaatteita, hoitolaukkuja, Phil&Teds vaunut. Varasto on pieni, mikä varmaan onkin viisasta, joten ikävä kyllä kaikkia kokoja ei löydy mistään vaatteesta. Merkkihoitolaukkuja (Storksak, Babymel) en ole löytänyt Tampereelta mistään muualta, en myöskään Missy Momin vaatteita. Ihan tosi nuijaa, etteivät markkinoi myymäläänsä. Tässä nyt sitten markkinoidaan. On paljon mukavampaa ostaa vaatteita kun pääsee ennen ostopäätöstä katsastamaan koon ja laadun. Lastenvaatteiden koot kun tuntuvat olevan ihan mitä sattuu.

Eilen piipahdin myös Tampereen uudessa Baby Stylessa. Onneksi aikaa oli vain puoli tuntia. Vie ykköspaikan Tampereella lastenhoitotarvikkeiden osalta ja myymälässä on myös tarjolla valtavan ihania leluja. Livahdin ulos Niňo&ideas -merkkisen lohistyynyn kera. En siis maksamatta, mutta hieman häpeillen - tyttö ei ymmärrä sen päälle mitään hetkeen. Valmistajan sivujen mukaan tyyny onkin tarkoitettu pojille. Voi ei, mitä nyt tehdään? Höpöhöpöjuttuja, ihan hyvin kierosilmäinen lohikäärme tytönkin huoneeseen sopii.

Citymarketin lelualesta tarttui mukaan Lamaze leikkimatto alle puoleen hintaan. Lelut heiluu ja soitto soi. Oli kovasti mieluinen, erityisesti mukana oleva peili jaksoi ihastuttaa pitkään.

Leija-Lohis saattaa vahingossa päätyä äidin kainaloon.

Ihanuuksia kesäksi. Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti