Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 15. lokakuuta 2012

Viikon löydöt

Edeltävän parin viikon aikana olen käynyt taas sekä lastentarvikekirppiksillä että tavallisilla kirppiksillä. L.A. -kirppis Hämeenkyrössä on yksi suosikkikirppiksistäni. Aika usein sieltä löytyy kivoja ja hyödyllisiä tavaroita. Muutama lasin "trokaaja" kirpulla myy viikosta toiseen ja pari loosia on täynnä ylihintaisia leluja, mutta löytöjäkin välillä teen. Tällä kertaa löysin hyväkuntoiset Reiman toppahousut kahdeksalla eurolla. Pesun jälkeen ne ovat täysin tahrattomat. Pesua ja putsausta ennen niissä oli purkkaa ja kuraa. 



Toinen "hauska" esimerkki on ostamani salaattilinko. Tässä oli tarratkin vielä paikoillaan, mutta silti kuivunutta salaattia sisällä...kuka teistä vie likaisia astioita kirpparille myyntiin?


Puoleen hintaan alennetusta pöydästä ostin Björn Weckströmin Kanerva -maljakon 12,50 eurolla. Nuutajärven rispaantuneen tarran pesin pois, koska ostin maljakon omaksi iloksi, enkä myyntiin. Se on kauniimpi noin kuin kulahtaneen tarransa kanssa. 




Koivistonkylän MLL:n kirppikseltä tein omasta mielestäni syksyn parhaan kirppislöydön. R -Collectionin tummanvioletti lasten anorakki koossa 110 cm, neljä euroa. Kuva vääristää, sillä väri on tummempi ja kulumaa ei ole noin paljon. Oikein hyväkuntoinen takki, joka menee ensin kummipojalle. 



Samaiselta kirppikseltä H&M:n farkkutunika 2 euroa. 


Hämeenkyrön MLL:n kirppikseltä farkkuhame ensi kesäksi eurolla. 



Koikkarin MLL:n kirppikseltä H&M:n ihanan keltaiset sammarit kahdella eurolla. Kuva vääristää taas, ei näissä ole polvissa eikä lahkeissa silminnähden kulumaa ollenkaan. 




Ikaalisten MLL:n kirppikseltä kummitädin bongaama Marimekon liivihame, 2 euroa. Koko on 120 cm, joten joutuu kaappiin odottelemaan hetkeksi aikaa. Ihana löytö silti.



Jonnan kirppikseltä Mayoralin farkut eurolla. Kestoilijalle sopivat, väljänmalliset farkut. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti