Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 1. lokakuuta 2012

Syksyn kirppiskierrokselta

Lastentarvikekirppiksien sarja on tämän syksyn osalta suunnilleen puolessa. Kangasalle en jaksanut mennä, sen verran ahdistavat aikaisemmat tungoskokemukset. Samasta syystä jätin väliin Pirkkalan MLL:n ensimmäisen kirppispäivän - yhdistyksen sivujen mukaan paikalla oli keväällä 1500 ostajaa ja jono ilmeisesti Tampereen rajalle asti. Ylöjärvellä olen sitkeästi käynyt, mutta seuraavan kerran ajattelin jättää väliin. Vaikka paikka Ylöjärvellä on vaihtunut Moision koululta keskuskoululle, tilat ovat edelleen yhtä epäkiitolliset. Pöydät ovat kahtena sokkelona koulun ruokalassa, ja liikkumaan, saati katsomaan tavaroita, ei kunnolla mahdu. Ostin Ylöjärveltä tasan yhden palapelin. Peräkonttimyyjien harmiksi kirppispäivänä satoi. Ulkona olisi muuten ollutkin mukavampi tehdä kauppaa. Nokian tapahtumaan en mennyt, koska olisin joutunut ottamaan tytön mukaan. Vaikka millaiset tilat olisi, ei taaperon kanssa vaan tule kiertämisestä mitään. Lapsiparkki olisikin hieno juttu, esimerkiksi Lempäälässä oli parkki keväällä.

Pirkkalan MLL:n tapahtumassa kävin sitten toisena päivänä eli sunnuntaina. Ajattelin että ruuhkaa olisi sunnuntaina ehkä vähemmän, koska kyseessä oli tavallinen kirppis, ei pelkkä lastentarvikekirppis. Ostajien määrä olikin siedettävä, ja kauppakeskus Veskassa sijaitseva kirppistila oli ihanan tilava. Jopa vaunujen kanssa olisi mahtunut kirppistelemään. Teinkin Veskan kirppikseltä eniten ostoksia, ilokseni suurin osa myyjistä kun oli sunnuntainakin lastentavaran kanssa liikkeellä.

Annalan MLL:n kirppis oli Karosen koululla. Koulun aula sopi melko hyvin tarkoitukseen. Ihan yhtä väljää siellä ei ollut kuin Veskassa, mutta asioimaan kuitenkin mahtui kohtuullisen hyvin. Ostettavaakin löytyi melko kivasti.

Summa summarum: Jos näissä tapahtumissa ei olisi niin ihania helmiä tarjolla, en jaksaisi käydä. Kauhea tungos, hiki ja taistelu. Lisäksi ärsyttää suunnattomasti, jos myyjät eivät viitsi hinnoitella tavaroitaan tai asetella vaatteita myyntiin muuten kuin epämäääriseksi kasaksi pöydälle. Minä tyttö en jaksa kysellä hintoja joka rätistä enkä penkoa isoja vaatekasoja, joten ostamatta sitten jää. Lähiaikojen paras löytö onkin itsepalvelukirppis Jonnan Kirppikseltä Lielahdesta, mistä mukaani lähti Riihipeikon ihana, uudenveroinen pellavamekko 20 eurolla.

Kirppiskierros kuitenkin jatkuu, vielä on MLL:n tapahtumia jäljellä. Alla on muutama esimerkki tämän syksyn löydöistä. Kirppuja kiertäessäni olen havainnut, että H&M:lläkin on ihan nättejä vaatteita. Kun menen ostoksille liikkeeseen, ei siellä kuitenkaan ole meille mitään. Eli ilmeisesti on niin, että muutama vuosi sitten H&M:llä oli sieviä vaatteita. Nyt on vain Hello Kittyä ja outoja rättejä. Brrrrrr!



Riihipeikon mekko, koko 120cm.
 Jonnan kirppis. Silitin huonosti.

Sam kesämekko, ensi kesäksi.

Tutta kesätoppi/mekko.

H&M farkkumekko.

Farkkumekko takaa. 

H&M:n kukkapaita.

NameIt ruutupaita.

Nokian Wintry talvikumpparit.


KappAhlin kukkapaita.



Uusin heikkouteni: Ronsut. Oivoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti