Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 25. lokakuuta 2012

Loppusyksyn aleista napattua

Se olisi sitten taas alennusmyyntien aika. Loppuja kesävaatteita ja alkusyksyn kamppeita myydään pois joulun ja talven tieltä. Hieman tuli hyödynnettyä taas näitäkin tyrkkyjä. 

Tilasin Stylepitin alesta ensi kesäksi vaatetta. Småfolkin uv -puku kokoa 3-4 vuotta on tosi nafti, meidän ensi kesän 2,5 -vuotiaalle varmasti aivan hyvä. Ostin myös aurinkosuojahatun samassa sävyssä. Alennus näissä oli 60%.


Småfolkin T -paitoja tilasin kolme koossa 98/104 cm. Pöllö on ykkössuosikkini.




Kaikkein ihanin löytöni oli Mini A Turen välikausitakki. Näitä tilasin kaksi, koossa 92 ja 104 cm. Kappalehinta oli 39.95 euroa. Koot ovat aika reiluja, joten pienempi takki on sopiva keväällä. Hiplasin näitä jo aikaisemmin Ballotissa Ideaparkissa, mutten raatsinut ostaa. Nyt oli hinta kohdallaan. Tykkään Mini A Turen tyylikkäästä yksivärisyydestä, kivaa vastapainoa kuviollisille päiväkotivaatteille. 


Tyttösen kummitäti kävi Reiman tehtaanmyymälässä ja osti sieltä meille talveksi herkän ja ihanan sydänkuvioisen toppahaalarin, koko on 92 cm. Tämä menee kevättalvella, nyt koko 86 cm on passeli. Tämän vuoden Reiman kuosit eivät oikein sytytä, tästä kyllä tykkään. Olisiko vuodelta 2010? Hintaa tällä Tec-haalarilla oli 50 euroa


Tilauksesta samaisesta Reiman tehtaanmyymälästä saimme myös henkselilliset Helheim -toppahousut koossa 92 cm. Takki näiden kaveriksi on hankittu jo keväällä, mutta jäin silloin empimään housujen kokoa. Aleprosentti on 40%.


Jesper Juniorin puolihintapäiviltä löytyi paljon kivaa. Espritin villakangasduffelille jäi hintaa 45 euroa. Koko on 4-5 vuotta, mutta vastaa kyllä pienempää ja on tulossa käyttöön ensi talvena. Eipä taida ihan lähiaikoina mennä muodista tämä söpöstelytakki.


Puolihintapäiviltä ostin päiväkotipaidoiksi kaksi S. Oliverin paitaa. Minulla ei ole merkistä aikaisempia kokemuksia, joten en raaskinut enempää ostella. Koko on 98/104 cm, pienempää vaatetta meillä on jo yllin kyllin. 



Nokian wintry talvikumisaappaita Luola -kuosilla ostin Jesperistä kahdet, toiset täksi talveksi kummipojalle, toiset ensi talveksi omalle tenavalle. Hinta himpun alle 19 euroa/pari. Kumppareissa saa mielestäni vallan hyvin olla vuori syksystä kevääseen, sillä olen kovin laiska villasukkia saappaaseen tunkemaan. Taas kelpaa loiskia menemään. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti