Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 30. toukokuuta 2013

Kirppis- ja shoppailupäivitystä

Eipä ole aikoihin tullut postattua. Kaksivuotias pitää kiireisenä. Olen ehtinyt kuitenkin lähes tavalliseen tapaan shoppailemaan. Kaksi uutta kivaa kirppistä olen löytänyt. Kirpputori Outolinnusta Kangasalta voitin viikoksi kirppispöydän, siellä on nyt omaa tavaraa myynnissä. Ylöjärvelle on tullut uusi lastenkirppis Into. Muutenkin kirppisrintamalla tapahtuu. Nukkekodissa vaihtuu omistaja ja lastenkirppis Kikapuu Nokialla löi lapun luukulle ilman minkäänlaista varoitusta.

Pyörähdin työreissulla Etelä-Pohjanmaan kautta kotiin ja kävin matkalla Lennolin tehtaanmyymälässä Jalasjärvellä. Lennolissa on valtavat valikoimat ihania sisustuskankaita. Yritän päästä käymään siellä ensi viikolla uudelleen.

Marimekolla oli Ysmyt. En ehtinyt ysmytouhuun mukaan, koska ne olivat Lapsimessujen kanssa samana viikonloppuna. Kävin kuitenkin Virtain Marimekossa Ysmyjen jälkeen löytöilemässä. Ostin varastaoon ensi kesäksi Converset, täksi kevääksi ihanan mustan pallotakin ja kangasosastoltakin löytyi jos vaikka mitä. Ihana kauppa kerta kaikkiaan, suosittelen poikkeamaan Virroilla. Virroilta löytyi myös helmikauppa Helmien talo, joten puuhelmiin meni melkoinen määrä rahaa. Postailen helmistä enemmän, kun on jotain valmista.


Marimekon ysmyiltä trikoota, puuvillabatistia ja resoria

Lennolin tehtaanmyymälästä verhokangasta, puuvillakangasta, nauha, pitsiä ja tukikankaita.


Kesämekkonen Kangasalta

Creamien tunika Ylöjärveltä

Lingon&Blåbär hame, en muista mistä

H&M:n hame vetosi jostain syystä. Hämeenkyröstä.

Farkkucaprit Nukkekodista.

Lindexiä Puotikuusta

GAP kids tunika ensi kesäksi Nukkekodista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti