Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Lal lal laa, Lapsimessut 2013

Ihanat lapsimessut on messuiltu. Kiersimme 3,5 tunnissa kädentaitomessut ja Lapsimessut, osan Outlet Exposta ja vähän lähi- ja luomuruokamessuillakin. Ihan mahtava yhdistelmätapahtuma mielestäni. Lastenvaatteita, edullisia kirjoja, aletavaraa, askartelutarvikkeita, käsitöitä, koruja ja hyvää ruokaa. Lapsia emme ottaneet siskon kanssa mukaan, taisi olla ihan hyvä päätös. Ensi vuonna ehdottomasti uudestaan.


Me&I velouriset joogapantsit kummipojalle

Me&I:n mustat canvakset kummipojalle


Me&I ostokset omalle kullalle


Metsolaa, Blaata, Noshia ja Silverjunglea tyttöselle

Metsolan ihanat Ägg -haalarit tytölle

Blaata kummipojalle


Mahtavan ihanat Ikasyrin kangaspaketit,
yht. 30 eurolla velouria ja trikoota

Yhden itselleni ihan uuden, ihanan yrityksen löysin messuilta. Muut olivatkin jo enemmän tai vähemmän tuttuja. Samettisydän on Riihimäeltä ja valmistaa aivan valloittavia, romanttisia lastenvaatteita.


Samettisydämen standi

Itselleni ostin pitkän trikoisen liivin Nanson outlet -osastolta ja lakuhelmet Elvarilta kädentaitomessujen puolelta. Karkkikoruja olisi tehnyt mieli enemmänkin, mutta pitäydyin kohtuudessa, kerrankin.
Korupaja Helmin standilta kädentaitomessuilta ostin itselleni alpakkalusikkasormuksen. Muuten melko koruton sormus lähti mukaan, koska sinä sattuu olemaan oikeat nimikirjaimet. Tai monogrammi. Useammilla silmillä päädyimme siihen, että tässä 18.9.1947 päiväyksellä varustetussa lusikassa on kaiverrus HR.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti