Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Sekalaisia alehankintoja

Sisukaan ysmyt pidettiin Veskassa muutama viikko sitten. Tapahtumasta tiedotettiin heikosti, joten heikosti oli ostajiakin. Alla oli jo useammat ysmyt, joten ei niitä vaatteitakaan kovin paljoa enää ollut, ainakaan leikki-ikäisten kokoja. Kummipojalle löytyi kuitekin Shampoodlen paita ja lappuhaalarit, joiden merkkiä en nyt muista. Omalle kullalle ostin yhden Catiminin pitkähihaisen paidan, Catiminin takin ensi talveksi ja järjestyksesään kolmannen Mini Rodinin Bunny Onesien meidän kaappiin. Nyt on sitten kaikki paitsi pienin haalari koossa. Vaatteessa on ihan surkea, repeilevä vuorikin, mutta kun se on niin ihana!

Catiminin talvipomppa 45 euroa

Mini Rodini pupuhaalari 15 euroa
Kävin perjantaina Ideaparkissa haistelemassa onko välikausiale alkamassa. Ei ole. Anton&Ninan uusitun myymälän avajaisissa oli kuitenkin muutamia ihan hyviä tarjouksia ja lisäksi kaikista normaalihintaisista tuotteista sai alennusta 20 prosenttia. Päädyin nyt ostamaan jo kertaalleen hylkäämäni Name It:n uv-suoja-asun kesäksi, koska nätimpää edullista asua ei ole löytynyt.

Name It paita 7,50

Benettonin paita 4 euroa

Name It paita 9 euroa, mitäpä ei Rumpalista maksaisi

Benettonin teeppari 4 euroa
Name It uv-suojattu puku alella 20 euroa

Lindexillä on myös ollut pieni kausiale.  Koskikeskuksesta löytyi kummipojalle pari peruspaitaa ja Ässälle farkkuhaalari koossa 86/92 cm puoleen hintaan. Ideaparkin Lindexistä ostin isojen tyttöjen housuja, siis farkkuja. Ne ovat sopivia kauppareissuille, farkku ei niin pienistä ota itseensä kuin veour tai college. Eikä edullisten farkkujen takia tarvitse itkeäkään, jos menevät rikki.

Farkkuhaalari Lindexiltä 11 euroa

Lindexin farkut koossa 92 ja 98 cm, puoleen hintaan

Meidän "kirppis" tuntuu nykyään olevan Prisma. Alennetut vaatteet tulee aina käytyä läpi ja paljon kaikenlaista sopuhintaista on löytynytkin. Viimeisimmällä ostosreissulla löytyi syksyksi kaksi päiväkotipaitaa.

Prisman poistoja, 3 euroa

Prisman poistoja, Ciraf -paita 4 euroa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti