Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Kirppikseltä löytyneitä

Oletteko ehtineet huolestua? Kyllä vaan, olen ehtinyt shoppailla, mutten kuvailla. Tiedossa on siis monta julkaisua, aloitetaan kirppisaarteista.

GAP Kids -malliston mekko löytyi Mugulasta, hinta kaksi euroa, koska hihassa oli reikä ja edestä puuttui koristenappi. Napiksi pääsi kangaspäällysteinen oman vanhan paitani varanappi. Avasin hihan, siksakkasin reiän reunat ja applikoin päälle pienen sydämen. Applikaatio onnistui huonosti,ompelukone on jälleen yhden ompelukerran lähempänä kaatopaikkaa. Joka kerta pysähtyessäni kone hukkasi tikin leveyden, ja työnjälki on sen mukaista. Jos mekko ei aikanaan tytölle kelpaa, teen uuden paikan, uudella koneella toivoakseni.


Tämä Tuttan violetti ihanuus on iso ainakin kaksi vuotta, sillä koko on reilu 104 cm. Kangas on ihanan laadukasta, ilmeisesti useamman vuoden takaa. Kankaan takia mekon ostinkin.


Lindexin hempeä kesämekko oli pakko-ostos. Koon 92 cm mekkonen on juuri passeli loppukesän lämpiminä päivinä. 


Olen viime aikoina alkanut kovasti suosia takkeja haalarin sijasta kauppareissuilla. Takkeja onkin tarttunut mukavasti mukaan kirppiksiltä. Tokkan kirjava välikausitakki löytyi Puotikuusta viidellä eurolla. Takin koko on 92 cm Jos sopivia housuja ei löydy alesta, ajattelin ommella ne itse Reiman tehtaanmyymälästä ostamastani ruskeasta tai vaaleanpunaisesta kankaasta.


 Näitä vaaleanpunaisia Lindexin välikausitakkeja ostin kaksi Lastentori Peikonpesästä, yhteensä ne maksoivat yhdeksän euroa. Koot ovat 92 ja 104 cm. Pienempi on meillä jo käytössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti