Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Pipottimia

Kävin Kivat-tehtaanmyymälässä Lahdesjärvellä täydentämässä kypärämyssyvarastoa. Tehtaanmyymälässä myydään tuotenäytteitä, vanhoja malleja, kakkoslaatuisia tuotteita, väärän vuodenajan vaatteita sekä erien loppuja. Hinnat vaihtelevat edullisesta naurettavan halpaan. Ostin sekä omaan käyttöön että kummipojalle puuvillaiset myssy koossa 2 ja 3. Lisäksi ostin yhden vanhanmallisen silkkivillakypärämyssyn koossa 2. Jos se ei mahdu kummipojalle niin jää meille. Tarjolla oli vain vaaleansinisiä tällä kertaa ja erä on jotain vanhempaa tuotantoa, koska neulos on ribbiä. Uudemmissa kypärämyssyissä se on sileää neulosta. Puuvillaiset kypärämyssyt maksoivat kolme euroa, silkkivillaiset viisi euroa. Raidallinen hiippamallinen välikausikypärä ja puuvillaiset peruspipot maksoi myös vitosen kappaleelta. Tyttöjen kaulahuivi on tuotenäyte, hinta kolme euroa. Silkkivillainen vauvan pipo ja villa/puuvillamyssy maksoivat 2,50 euroa kappaleelta. Pikkuiset lapaset ovat kaupanpäällinen.

Katselin netistä tuotteiden normaalihintoja, muutamia esimerkkejä:
*vauvan myssy (tuo vaaleanpunainen) 26 euroa
*puuvillainen ohut kypärämyssy 11-12 euroa
*kevätpipot 18,90-19,90 euroa
*vauvan silkkivallatöppöset tai -lapaset 11,90/kpl (myymälässä 2,50/kpl)

"Säästöä" tuli noin 80-90 euroa tällä ostosreissulla, laskettuna vain käyttöön tulevat tuotteet, ei noita vauvalahjoja, joista tulisi noin 50 euroa lisää. 


Jotenkin tuntuu, etteivät tamperelaisäidit ole löytäneet tehtaanmyymälään, niin hiljaista siellä aina on. Onhan se kiva tehdä itse hyviä löytöjä, mutta pelkään että laittavat putiikin kiinni, kuten jo kävi Black Modan myymälälle kuukausi sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti