Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 28. helmikuuta 2013

Kenkiä ja kintaita aleista

Alet alkavat olla ohi, ja paljon hyviä löytöjä on tehtynä. Itselleni hankin talvikengät ensi talveksi. Sievin mustat  nahkakengät puolikorkealla varrella (49 e) ovat Tuurin Nahkapaikasta. Sievin kenkä sopii hyvin leveään jalkaani, nämä ovat toiset talvikenkäni tätä samaa mallia. Lähiprismasta ostin Vikingin toppasaappaat (40 e) pulkkamäki- ja ulkoilukäyttöön. Hurmaavat Converset (79 e) ovat Marimekon myymälästä Virroilta, ne pääsevät käyttöön heti, kun asfaltti on kuivaa.



Kuomakengät ensi talveksi hankin Kenkä-Matin tehtaanmyymälästä Peltolammilta. Kakkoslaadun saappaissa on joitain merkityksettömiä pieniä kauneusvirheitä, hinta 24,90. Tuttan kevätkengät on pengottu  Priman poistolaarista kympin hintaan.


Jesper Juniorin oman Jonathan -merkin tähtihanskat ovat kokoa 4-6 v, mutta tosi pienet. Ostin hanskat kummipojalle, mutta ne jäävätkin meille ensi talvea varten jemmaan pienen kokonsa takia. Reiman viime vuoden malliston pinkit välikausihanskat sopivat kevään haalariin ja pukuun ja olivat pienessä alessa Nahkapaikassa Tuurissa. Toppakintaat ovat kokoa 2 ja odottelevat ensi talvea. Hanskat on ostettu puoleen hintaan kauppakeskus Elon Anton&Ninasta Ylöjärveltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti