Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 10. joulukuuta 2011

Piti käydä Aamulehden joulumyyjäisissä

Muttei käyty! Lauantaina olisi ollut tarjolla Mimiä ja Kukua Särkänniemessä, Muskarin joulujuhla, Myllymuksujen aukiololauantai ja penkoviikko, Aamulehden joulumyyjäiset ja Verkarannan joulutori, muutamia nyt mainitakseni. Ja mää heräsin puoli 11, eli päivähän oli jo melkein menetetty. Jotta edes muutamaan kivaan tapahtumaan ehtisi, pitäisi herätä sianpieremän aikaan, koska useimmat menot ajoittuvat nihilistisesti aikavälille 10-14. Oletteko hei ikinä kuulleet päiväunista? Lauantaina on myös iltapäivä ja ilta, silloinkin voisi tehdä jotain kivaa, varsinkin kun telkkaristakaan ei tule yhtään mitään.

No. Lähdimme Seelan ja mummin kanssa Aamulehden myyjäisiin, mutta eipä sitten mentykään (viisas päätös, luulen). Ajelimme sen sijaan Juupajoelle Myllymuksulaan penkomaan. Arvoin melkein tunnin ja painin itseni kanssa, ostaako vai eikö ostaa. Vaippoja meille ei tarvita enää yhtään, ja koska pari kertaa käytetystä Muksuvaipasta eilen totesin kumpparin kuolleeksi, eivät muksujen vaipat nyt kauheasti kiehdokan. Mukaan lähti lopulta vain pari megakokoista vaippapussia (puoleen hintaan), bambupaita, leppisbody ja nukenvaippa. Nukenvaipan olen unohtanut ostaa jo kolmasti, onneksi nyt muistin. Se pääseekin joulupakettiin. Pitkähihaisia mekkoja ei ollut kuin piparikukkakuosilla, harmi. Myös apinatrikoisia vaatteita kaipailen edelleen, muitakin kuin pikkupoikien boksereita.

Muksupuodista saimme villin vinkin Korkeakosken koululla olevista joululahjamessuista. Ne taisivatkin olla meille sopivamman kokoiset myyjäiset. Tuin ysiluokkalaisia ostamalla punaiseksi maalatun hepankenkäkoristeen, mallia onnea tuova. Se on oikeasti ihan hieno ja hyvin maalattu, pitää vaan ne koristeet siitä ratkoa pois. Lisäksi sorruin ostamaan kotiompelijalta ihanaisesta Ikasyrin punaisesta sydänvelourista ommellut housut. Kyllä siitä kannattaa 15 euroa pulittaa, ettei heti tarvitse käydä napsuttelemalla kyseistä kangasta viidelläkympillä. Väri on tosi herkullinen. Harmi, että ompelijattaren taidot ovat suunnilleen omaa tasoani. Liivihameita en raskinut ostaa, koska resorikanttausten ja helman huolittelun työnjälki ei miellyttänyt. Mutta korostettakoon, ettei se miellytä omissakaan tekeleissäni. Tasosaumuria uupuu, ilmeisesti molemmilta.

Voi noita sydänpöksyjä! Ja leppisbody! Nakkikoiria! Apina! Siili!

5 kommenttia:

  1. Keltainen nakkikoira PUL on sekundaa, siitä irtoaa laminointi. Kehoitan välttämään ko. kuosia. :(

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Really loved your recommendation on some of the cool baby products. Your blog is very good for the parents with newborn kids and also to pregnant mothers. After reading your article, I want to share an interesting baby product named the baby toy arch. This colorful arch is simply perfect for your newborn baby. Buy Now!

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Nice blog!
    This baby rompers for newborns is skin-friendly and flexible that is well suited for babies. They are comfortable for daily wear. This romper is fit to use with a diaper.

    VastaaPoista