Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Alen viimeiset

Joskus kai se alekin loppuu - onneksi. Viimeiset löydöt ovat tässä.


Tinttu.com -verkkokaupan alesta puputurvelo (turvakaukalopussi) ja kolme hattua. Vauhtisokeus iski, mutta hatut ovat sentään kaikki eri kokoa. Tintun ale ehti jo loppua, he avasivat pari päivää sitten jo uudet nettisivut ja esillä on nyt ihana kevät/kesämallisto. Tutustumistarjouksena on kaikista tuotteista -20%. Voivoivoi. 

Edit 22.3.2011: Tintun ale jatkuu sittenkin, vanhan varaston tyhjennys on menossa osoitteessa http://www.tinttu.com/verkkokauppa/.


Småfolkin omppumekko odottaa syksyä. Ensiksi käyttöön pääsevät LouieLouisin Iceland -paita, Katvigin violetti paita ja vaalea body. Itselleni tilasin Ed Hardyn lyhyet kumpparit. Aleprosentti on nyt kohdallaan, sillä saappaat on valmistettu Kiinassa eivätkä todellakaan ihan sadan euron väärtit, vaikka ovatkin mukavan erilaiset. Hankintapaikkana kaikilla Sisukas.net. Sisukkaan ale jatkuu 11.3. asti.


Villervallaa -50% syksyn/talven väreissä. Tykkään tämän valmistajan kuoseista ja väreistä kovasti, ihanaa että edes joku uskaltaa käyttää myös mustaa väriä lastenvaatteissa. Punaiset leggarit, tähtibodyt ja kokohaalari Ballotista Ideaparkista, pilvibody ja kaksi mekkoa Kuopuksesta Laukontorilta.


Sitten keräilyerät. Tuttan leijonabody ja vaaleanpunaiset collegehousut Kekäleestä, kaksi Name It paitaa Anton&Ninasta Ideaparkista, kahdet lohikäärmepöksyt ja lohishattu kesäksi Tinttu.comista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti